Seo tips til nybegyndere, middel og avancerede brugere

Du kan i højre side af den her side se vores 5 mest læste blogindlæg. Og det er i bloggen at du kan finde vores seo tips.

Nedenunder her er et andet seo tip, og det er et tip til hvordan du finder et seo bureau / seo ekspert til at hjælpe netop dig.

Vi håber det altsammen er behjælpeligt.

SEO og digital marketing generelt (adWords, Analytics, CRO, PPC) er rigtigt vigtige værktøjer for mange københavnske erhvervsdrivende nu om dage.

SEO (engelsk for søgemaskineoptimering) er en metode som som bruges til at skabe eller opgradere en hjemmesides synlighed i søgemaskinerne, således at den nemmere kan findes af potentielle kunder, som derved, hvis den forøgede online trafik bliver håndteret rigtigt igennem konverteringsoptimering, kan lede til en udvidelse af ens kundeportefølje.

For at du kan føle dig mere tryg, når du skal ansætte en seo ekspert til at håndtere din hjemmeside, er det vigtigt at du får valgt rigtigt.

Denne her artikel vil tage et nøjere syn på hvad dette kan indbefatte.

Hvordan gør jeg når jeg skal tilknytte en seo ekspert ?

  • Først og fremmest vil jeg anbefale dig at bruge mindst en 10 timers tid på at læse diverse guides om hvad SEO er, og hvad det ikke er. Hvilke slags resultater du kan forvente, og hvad du ikke skal forvente. Hvis du virkelig ønsker succes for dig selv er det her et uundgåeligt skridt som du må tage. Der findes desværre lidt for mange SEO “eksperter” som lover guld og grønne skove for små penge. Hvis du ved at dette IKKE kan lade sig gøre, er du allerede bedre rustet til at fravælge de værste charlatans,
  • Udover guiden som du læser nu og her, så kan du finde en del andre guides rundt omkring på nettet til hvordan du vælger det rette seo-bureau, eller freelancer, til din opgave. Èn ting du virkelig skal ligge mærke til dog, er om de lover dig at du kan komme i top 3, eller blive nr 1, indenfor kort tid. Det er Google der ejer Google, og de bestemmer, fra dag til dag, hvem der skal ligge hvor. Os seo-eksperter gør det blot så godt vi kan med den erfaring vi har. Og nogen har mere erfaring, og bedre referencer end andre. Men altså hvis de lover for meget, for hurtigt, så ville jeg personligt passe meget på.

  • Mit næste til hvordan du finder den bedste seo-ekspert, er at du spørger en person du kender som også selv har prøvet at få lavet seo på sin hjemmeside, og spørge den person hvem de vil anbefale. Gode anbefalinger på en hjemmeside er faktisk nogle gange noget firmaet bare selv har opdigtet. Et godt sted at lede efter reelle anbefalinger er på LinkedIN. Herinde kan man kun skrive anbefalinger af hinanden fra verificerede kontoer. For eksempel har vi på vores profil anbefalinger fra mange i seo-branchen, blandt andet Martin Thorborg og Thomas Rosenstand. Du kan se anbefalingerne i bunden af siden her: https://www.linkedin.com/in/jimihove/?locale=da_DK
  • Du kan også møde op til konferencer, se webinarer, tage seo-kurser osv. Altsammen muligheder for at se personen up front. På den måde er det nemmere at vurdere person til person, om det er en person du har tillid til. Hvis det for eksempel er til en konference, er der oftest mange forskellige seo-konsulenter at vælge imellem. Det kan selvfølgelig være en dyr fornøjelse at tage til en konference eller tage et kursus, bare for at se om man har tillid til en seo-konsulent. Men hvis det er et større projekt du har gang i, er det alligevel en anbefaling jeg vil give, at prøve denne mulighed.
  • Den helt nemme løsning er selvfølgelig også bare at Google: Seo København . Tjek deres referencer, og henvend dig gerne til disse referencer via mail og telefon og hør om det er rigtigt at de anbefaler X seo-bureau.
  • Du kan også tjekke online platforme som Amino.dk, eller diverse hjemmesider som har freelancers som du kan hyre. Det har de for eksempel netop hos Amino.dk lige her Freelancers indenfor seo. Uden at fornærme nogen, vil jeg sige at du på disse sider kan finde revl og krat. Du kan både finde nogle som er super gode, men også nybegyndere som udgiver sig for at være eksperter i SEO.
  • SEO er en industri som konstant udvikler sig. Det der var godt for 1 år siden, kan du blive straffet af Google for i dag. Det lyder overdrevet, men det er det ikke. Vi snakker kunstig intelligens og al den nyeste teknologi. Hvis det er en branche som forandrer sig hurtigt, så er det indenfor online marketing. Så hold øje med om det er en person der er med på de sidste nye teknologier. Man skal ikke være med på teknologierne for at være smart, men for at first mover og tjene nogle penge online. Man skal dog også passe på med ikke at hoppe på enhver ny trend der kommer, ellers kan man ikke bestille andet. Selv plejer jeg at vente til en teknologi er moden ( altså afprøvet, testet og optimeret). Det betyder at jeg ikke er 100 % first mover, men tæt på, men jeg laver heller ikke mange fejl.

  • Husk at spørg hvilke strategier din potentielle seo-konsulent har tænkt sig at bruge. Ikke mindst hvilken form for linkbuilding de vil bruge.
  • Altid sørg for at have en klar og nem kommunikation med dit seo-bureau. Hvis det bliver for nørdet, så bed dem om at forklare dig tingene på en måde så du kan forstå det. Fordi det kan sagtens forklares, uden at det går op i marketing lingo det hele.

Jeg håber du kunne lide min guide til at vælge et seo-bureau, en ekspert, konsulent, freelancer eller hvilken løsning du nu måtte vælge.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os her i jimihove.dk, som står bag siden her, og få et tilbud på seo. Det kan du gøre på telefon: 42430808 eller på mailen : info@jimihove.dk

Hvis du synes andre på nettet kunne have gavn af den her guide, må du også meget gerne dele den. Så bliver vi også set lidt mere, og det jo altid rart når man har et firma.

https://seo-koebenhavn.dk/seo-tips/mobilvenlige-hjemmesider/

https://seo-koebenhavn.dk/seo-tips/virker-indenfor-seo-aar-2016-se-tips/

https://seo-koebenhavn.dk/seo-tips/seo-billeder/

https://seo-koebenhavn.dk/seo-tips/duplicate-content-forhold-seo/