SEO tekster i høj kvalitet?

Skriv de bedste SEO tekster sådan her

Med mine mere end 13 års erfaring indenfor professionel SEO, de første 8 år med eget rengøringsfirma der lå nummer 1 på Google på stort set alt i vores branche, til de sidste 5 år som SEO bureau der hjælper iværksættere, middel – og større firmaer med SEO, Google Ads, Facebook annoncering og anden online marketing, så har jeg været med fra dengang online marketing KUN bestod af spam.

Faktisk var spam alt det som Google belønnede. 99% af alle der arbejdede med SEO var blackhattere. 

Men dengang var blackhat og spam så almindeligt at ingen tænkte over hvor grimme vores seo-tekster var, og at det at lave en spamblog for eksempel rent faktisk er ulovligt i følge dansk markedsføringslov.

Det var bare noget vi gjorde.

Allerede dengang sagde Google at man: “Bare skulle lave kvalitetsindhold, og vente på at nogen gad at linke til det” – Det grinte vi meget af, dengang.

Nu er det virkelighed. Mange år efter blev det endelig virkelighed.

Så derfor denne her guide til SEO tekster i 2020 og frem

Det første jeg kigger efter når jeg skal have lavet seo- tekster til en klient er ikke om teksten er på 1000 ord i en artikel (fordi jeg tror at Google har en magisk grænse med at alle artikler over 1000 ord automatisk er de mest brugervenlige, og derfor er dem de helst vil ranke øverst), men om teksten naturligt er skrevet til det segment som min klient ønsker at målrette til.

Hvis min klient kræver en tekst der har en frisk, upbeat, salgsorienteret skrivestil, så bruger jeg ikke mig selv, da mine tekster ikke altid er så festlige, men passer bedre til mine lowkey, strukturorienterede og konservative klienter.

Og hvis du seo tekstforfatter er vant til at skrive med høje lixtal, kommer du aldrig til at skrive til et segment som alligevel ikke forstår det.

Kort sagt hvis du som tekstforfatter ikke har en naturlig adgang til målgruppen, så find en ny.

Den naturlige kommunikation konverterer bare bedre

Ps: Og selvfølgelig kan de gode tekstforfattere fake at de skriver til en anden målgruppe end de selv kommer fra.

Men der vil altid være lidt af ens personlighed der skinner igennem teksten, så hvis det skal være den perfekte tekst, så typecast din tekstforfatter, på samme måde som Hollywood typecaster skuespillere.

Der ser man oftest også at skuespillere kun spiller en slags type deres hele liv, ofte en type som er ret identisk med deres rigtige personlighed.

Her er der i øvrigt en video med seo eksperten Matt Diggity hvor han bruger et SEO tool der hedder “SEO Surfer”. Han fjerner over 1000 ord i sin tekst, og bliver belønnet få dage efter med et rankingboost på adskillige pladser.

SEO tekster handler IKKE om længde.

Lad os nu få stoppet den myte en gang for alle:

 

Hvis du har nogle spørgsmål angående det her emne, er du meget velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet her.

Mærket med:

Skriv en kommentar

Din E-mail adresse bliver IKKE offentliggjort.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.