Onpage SEO

Den mest grundige, teknisk nørdede Onpage SEO i branchen. Vi kigger på ALLE rankingsignalerne.
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017-01-31_0942
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

On page SEO er den mest tekniske disciplin indenfor online marketing. Faktisk er det så nørdet at det er derfor at vi har startet en helt side for sig selv kun med emner omkring SEO.

På vores anden side jimihove.dk finder du nemlig alle de andre områder indenfor online marketing, samlet på et sted.

Teknisk on page SEO handler sende de signaler til Google's algoritmer, som de gerne vil se. Det drejer sig om mere end 200 rankingsignaler, alene indenfor Onpage SEO.

Det er ting som: mobilvenlighed, load hastighed, kategorisering af emner på et site, optimering af billeder, UX optimering (bounce rate, sessionsvarighed, Click Through Rate) og meget, meget mere.

Vi bruger onpage seo tools, som koster mere end 12.000,- kr per år i abonnement, til at løse disse som opgaver. Vi kender ikke andre SEO bureauer i Danmark der bruger de Onpage SEO tools som vi bruger.

Kontakt os og høre mere om vores fremgangsmåder indenfor Onpage SEO.

Kom i gang her

[cf7sr-simple-recaptcha]

Ingen spam, eller nyhedsbrev. Vi ringer eller mailer tilbage indenfor 24 timer.

En guide til hvordan vores Onpage SEO virker

Googles algoritmer består groft skåret af en masse crawlerbotter. De crawler nettet, og leder efter forskellige signaler på en hjemmeside. De signaler opfanger de så, og sender tilbage til Google's server, hvor de bliver sorteret, analyseret og sendt videre til en algoritme som skal rangere den hjemmeside botten har besøgt.

Denne teknik bruger Google der da findes flere milliarder hjemmesider, og det vil være umuligt at gå dem igennem manuelt.Med Onpage SEO så leder Google efter signaler på selve din hjemmeside. I modsætning til når de leder efter OffPage signaler, såsom links, sociale signaler, mentions og så videre.

Onpage SEO og UX signaler

UX (User Experience) mere og mere for rankings i SEO - Time on Site, Bounce Rate, Click Through Rate og mere til er nu en af de største rankingfaktorer indenfor SEO.

Alle disse ting kan kun laves af folk med stor forstand på konverteringsoptimering indenfor UX. Og som samtidig er velbevandrede i Google Analytics. Ikke alle er det indenfor SEO, og de har heller ikke behøvet det før. Men det gør de nu.Vi er Google Analytics certifcerede, og arbejder med konverteringsoptimering via UX hver eneste dag. Og ser gode resultater med det.

Jeg var meget imponeret over hans motivation og hans evne til at skabe resultater
Martin Thorborg
Martin Thorborg
Iværksætter
Passion afgørende. Og den har Jimi!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Vores services

Onpage SEO blivere sværere og sværere hele tiden. Både teknisk og kommunikativt.

Webdesign

Webdesign, navigationm struktur på dit site er den altafgørende faktor at holde din UX score højt. Hvis det er lavet rigtigt, så bliver folk længere tid på dit site, laver flere af de rigtige handling og det er det som Google kan måle, og de belønner dig for din brugervenlige side.

Bemærk at flot design og brugervenlighed ikke altid er det samme.

Webudvikling

Vi har brug for webudviklere til vores Onpage SEO.

De skal programmere vores mobilvenlige site, samle javascripts i en fil så at loadhastigheden bliver hurtigere og til at lave specialopgaver på sitet som vil optimere brugervenligheden.

Mobilvenlig SEO

Vi har lige nævnt at ens hjemmeside skal værfe mobilvenlig, men vi nævner det lige igen, da vi ser virkelig mange danske hjemmesider, som stadig ikke er blevet optimeret til mobilvenlighed. Udover at folk skynder sig væk fra disse sites, på mobilen, så straffer Google også disse sites.

Over 50% af al trafik til et site er fra mobil.

Analyse

Når vi har optimeret på UX ved hjælp af vores viden indenfor konverteringsoptimering, så laver vi analysemåling vi på om brugerne af sitet reagerer på den måde vi ønsker, på de ændringer vi har lavet.

Hvis de ikke gør det, så justerer vi indtil at vi har fundet den gode løsning.

Sociale signaler og SEO

Sociale signaler betyder også mere og mere indenfor SEO, Hvis dit site har fået mange troværdige delinger på sociale medier, så får du et rankingboost.

Så sørg for at have placeret dine sociale delknapper strategisg rigtigt.

Du er nu klar til at vækste

Vi har nu optimeret på de vigtigste områder indenfor onpage seo, vi har justeret på de områder der ikke virkede i første omgang, og vi er nu klar til et boost i rankings.

Vi er klar til at vækste

"Vi bruger over 200 rankingsignaler i vores vurdering af onpage seo" - Google

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Adwords og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale mastermind grupper indenfor SEO.

dansk hubspot firma
Google_Partners
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Kontakt os i dag, og lad os se på hvilke muligheder du har

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

seo-koebenhavn.dk 
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Vi har også en søsterside, dedikeret til vores SEO-kunder i Århus

Adressen i Århus / Viborg er:

Odshøjvej 48 - 8800 Viborg

Kontaktform

Felter markeret med * er nødvendige at du udfylder