Linkbuilding

Udelukkende whitehat linkbuilding. Ingen spamblogs, kun fremragende content der skaffer links af sig selv
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017-01-31_0942
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

Linkbuilding  er stadig den hellige gral indenfor SEO. Det betyder at links er rankingfaktor #1 i Googles algoritme.

Det betyder desværre også at såkaldt blackhat linkbuilding har været en stor forretning mange, mange år nu. Årsagen er at det er billigt, og virker godt.

Ulempen ved det er at Google ikke bryder sig om det, og når de opdager din blackhat linkbuilding, så fjerner de værdien fra din side, og du taber din organiske trafik + omsætning derfra.

Whitehat linkbuilding, som vi laver, er dyrere og tager længere tid. Til gengæld virker det bedre = endnu bedre rankings, og du behøver ikke ligge søvnløs over hvornår Googles næste algoritme opdatering fjerner din side fra deres indeks. Og du behøver heller ikke have dårlig samvittighed over at du snyder andre webshopejere i ræset om at ligge i toppen af Google.

Læs mere på den her side om vores linkbuilding.

Kom i gang her

[cf7sr-simple-recaptcha]

Ingen spam, eller nyhedsbrev. Vi ringer eller mailer tilbage indenfor 24 timer.

En guide til hvordan vores linkbuilding virker

Den form for linkbuilding som Google kan lide kan jeg beskrive her.

Her handler det om at være rigtig kreativ, som en journalist eller en forfatter. Det handler om at kunne finde et emne som bliver vinklet helt rigtigt til målgruppen, således at de synes det stykke content du har kreereret er så godt at de vil lægge det op på deres egen hjemmeside. Og så er det du beder om et link til din side, som en kildeangivelse.

Lige præcis det som links er ment til at være.

Linkbuilding cases

Af hensyn til vores klienters diskretion kan vi ikke gengive helt nøjagtigt hvordan vi gør, men jeg kan skitsere et anonymt forløb sådan her.

Vi ser at X virksomhed har en unik plads i markedet. Det kunne være en øko virksomhed i en branche fuld af ikke-øko virksomheder. Den unikke position bruger vi så til at skabe historier til for eksempel magasiner og hjemmesider om økologi.

Det er lidt mere nuanceret end det her, da det er en teknik vi har arbejdet på igennem mange år, men i korte træk er det sådan det foregår.

Jeg var meget imponeret over hans motivation og hans evne til at skabe resultater
Martin Thorborg
Martin Thorborg
Iværksætter
Passion afgørende. Og den har Jimi!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Vores services

Linkbuilding handler mere og mere om kommunikation i år 2019 og frem

Webdesign

Det som kraftigt forøger dine chancer for at få et link til din side, er at din side ser flot og professionel ud. Det kan lyde som en selvfølge, men mange, specielt folk der generelt beskæftiger sig med spam, har en sløset holdning til hjemmeside design. Og hvorfor gøre noget ud af det, når du ikke skal imponere nogen, men blot spamme?

For os der sætter pris på rigtig linkbuilding er et flot og brugervenligt design vigtigt for at tiltrække de helt store og tunge links.

Webudvikling

Vi har brug for webudviklere til vores linkbuilding

De skal hjælpe med at redirecte links som peger mod de forkerte sider, de skal finde ud om et link har nofollow tag, og andre nørdede ting. Det laver de.

Ankertekster. Pas på dem

Fordi der simpelthen er så mange seo spammere der har brugt ankerteksten i et link til at spamme med, så har Google lavet et filter i deres algoritme som opdager dette.

Det er allerede for nørdet for den almindelige hjemmesideejer at jeg taler om dette. Men det er blog for at gøre opmærksom på at vi er up 2 date med dette filter, som i øvrigt kaldes for Penguin Update, og som du kan læse mere om her

Analyse

Vi holder øje med dine links, og dine konkurrenters links. Vi ser om du mister de links vi har kæmpet så hårdt for at få, og prøver at få dem tilbage igen, og vi holder øje med hvad konkurrenterne laver på dette område. Vi bruger et SEO tool der hedder Ahrefs til at teste dette.

Læs mere om det tool her - Ahrefs

Sociale signaler og links

Sociale signaler fra sociale delinger er også links. Og de tæller også i rankings. Der er godt nok et såkaldt nofollow tag på disse links, hvilket betyder at de ikke overfører SEO værdi, men de overfører til gengæld Trust.

At have sociale profiler med masser af ægte followers, og masser af delinger er et stærkt signal om et stærkt brand. Også for Google

Du er nu klar til at vækste

Efter en periode hvor vi har skaffet alle de gode links, og ikke mindst al den gode trafik der også kommer igennem gode links ( udover bare at hjælpe til med at ranke et søgeord), så er vi nu klar til modtage alle de dejligt nye besøgende som der altid kommer, når man ligger i toppen af Google.

"Links er ikke bare noget du bruger til rankings, men lige så meget til at kanalisere god trafik igennem"

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Adwords og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale mastermind grupper indenfor SEO.

dansk hubspot firma
Google_Partners
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Kontakt os i dag, og lad os se på hvilke muligheder du har

Vores kontorer

Vi har både en afdeling i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du kort til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

seo-koebenhavn.dk 
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Vi har også en søsterside, dedikeret til vores SEO-kunder i Århus

Adressen i Århus / Viborg er:

Odshøjvej 48 - 8800 Viborg

Kontaktform

Felter markeret med * er nødvendige at du udfylder