Content marketing bureau

Vi tager ansvar for det grafiske og tekstuelle udtryk i din SEO
  • Et udpluk af referencer
maltbazaren1
2017-01-31_0942
salarylogo (2)
Custom-Pages-online-business-logo-2
erotic-in-motion-shop-logo-14517276052-1
modified-solutions-2

Mange forbinder slet ikke SEO, og content marketing. Det er mest fordi at SEO i gamle kun handlede om spam. Det har Google med utallige ændringer i deres algoritmer ændret. Nu er user experience, et vigtigt rankingparameter. Og så hjælper godt content altid ekstra meget på dine konverteringer.

Men den største ændring indenfor SEO, er en ændring som de fleste seo bureauer slet ikke har set komme, og det er at betalt linkbuilding snart er ikke-eksisterende, da Googles algoritmer beviseligt fjerner værdien af flere og flere betalte links. Både fra advertorials, sponsorede post og PBN's / spamblogs.

Denne forandring vil kun tage til. Der er ikke noget Google hellere vil have skovlen under, end de betalte links som ødelægger deres søgemaskines troværdighed.

Så derfor skal du gå i gang med at forstå hvad content marketing er, og hvordan du laver content af så høj en værdi at journalister og bloggere vil linke til din side.

Er det besværligt og dyrt ? Helt sikkert.

Hvis du så lykkes med det, har du så links som ingen af dine konkurrenter kan købe sig til, og højst sandsynligt heller ikke har de kreative evner til at genskabe ? Helt sikkert.

Seo-koebenhavn.dk er en del af jimihove.dk som er kendt for at skabe historier medierne kan lide. Læs mere om hvad vores content marketing bureau kan hjælpe jer med på siden her.

 

Kom i gang her

[cf7sr-simple-recaptcha]

Ingen spam, eller nyhedsbrev. Vi ringer eller mailer tilbage indenfor 24 timer.

Det får du ved at bruge vores content marketing bureau

Du får et bureau som i sin kerne er mere kreativ i sin leg med det grafiske og det tekstuelle. Som kan kommunikere med journalister, betydningsfulde bloggere og andre influencers.

Vi har i vores content marketing bureau allerede opbygget denne database af kontakter blandt journalister og bloggers.

Vi ved hvilke historier de kan lide, og vi kender deres vinkler på historierne.

Outreach linkbuilding

Når vi har lavet vores content i samarbejde med jer som virksomhed, så går vi igang med vores outreach linkbuilding. Dette er den mest kritiske fase i forhold til at kunne skabe bro mellem vores content, og det som journalisten eller bloggeren ønsker.

Vi laver et grundigt forarbejde, således at vi ikke mister troværdighed i vores første kontakt med journalisten. De er vant til folk der vil pitche historier hos dem, og ofte gider slet ikke bruge tid på at afvise dig.

Grundighed i sit forarbejde er essentielt her.

Læs mere om vores outreach linkbuilding her
Jeg var meget imponeret over hans motivation og hans evne til at skabe resultater
Martin Thorborg
Martin Thorborg
Iværksætter
Passion afgørende. Og den har Jimi!
Thomas Rosenstand
Thomas Rosenstand
SEO Ekspert med flere bøger om online marketing bag sig

Vores services

Et content marketing bureau skal ikke bare lave smukt content. Det skal også sælge.

SEO tekster

SEO tekster. Det lyder ikke godt for os der har prøvet at bestille seo tekster før, og tænkt "Jamen, hvis Google siger at jeg skal have disse grimme tekster som er plastret til med spam søgeord, så må jeg hellere gøre det".

Men sådan er det heldigvis ikke mere. Selvom der stadig er masser af bureauer der bliver ved med at sælge disse tekster.

Seo-koebenhavn.dk er associerede partnere med et kendt kommunikationsbureau i Aarhus, Vostok Kommunikation, hvor vi flere gange per måned diskuterer tekster og deres indflydelse på salgsprocessen. I en del af vores marketingmateriale har vi tiddoblet konverteringerne ved at ændre i vores tekster. Tidoblet.

Og så ranker vi samtidig. Fordi du skal stadig bruge søgeord i dine seo-tekster, men slet ikke så grimt som før. Og så skader det jo ikke noget at kunne skrive så folk kan lide det.

Webudvikling

Webudvikling er faktisk også noget vi arbejder med her i vores content marketing bureau. Den grafiske del af vores content foregår på en hjemmeside, hvor at layoutet bare skal spille, således at brugervenligheden er helt i top.

Om vores User Experience er i top tester vi med Google Analytics, og med A/B Splittest med Google Optimize.

Farver og fonts.

Udover layoutet har vi også brug for at designet fungerer. Valg af de rette farver som en rød tråd igennem sitet, og det øvrige marketingmateriale jeres virksomhed bruger, er naturligvis et must.

At vælge en font som kan læses af folk der for eksempel er nærsynede, er noget en del hjemmesider ikke har fået tænkt over kan vi se. Sløret skrift, og små størrelser på ordene gør det svært at læse, og hvis så samtidig målgruppen er +50, så er problemet endnu større. Så designet er også en vigtig del af vores content.

Analyse

Vi tester alt hvad vi laver på jeres hjemmeside, både med Google Analytics, men også med Google Optimize

Google Optimize er et tool vi elsker at gøre gavn af i forhold til at lave A/B test, og de mere avancerede multivariable test. Det er de måder vi kan se på om jeres brugere kan lide det content vi har lavet på jeres hjemmeside. Det content vi laver i jeres Google Ads og Facebook kampagner måler vi på i Google Analytics og Facebook Analytics.

"Content marketing er den eneste måde du burde lave links på" - Google

Her får du certificeret hjælp og rådgivning

Vi er certificeret indenfor Google Analytics, Adwords og fra Hubspot Academy. Desuden er Jimi Hove med i diverse internationale mastermind grupper indenfor SEO.

dansk hubspot firma
Google_Partners
FB2F5224EAE54DA8B25BFD52C9BD00E6

KONTAKT OS

Kontakt os i dag, og lad os se på hvilke muligheder du har ved at vælge os som content marketing bureau.

Vores kontorer

Vi har både en afdeling afg vores content marketing bureau i Viborg, som servicerer vores kunder i Midtjylland og Århus, og så har vi en afdeling i København.

Her finder du adressen til afdelingen i Viborg og adressen til vores afdeling i København.

Adressen i København er:

seo-koebenhavn.dk 
Fælledvej 6 - 2 TV - 2200 København N.

Vi har også en adresse til vores SEO-kunder i Århus

Adressen i Århus / Viborg er:

Odshøjvej 48 - 8800 Viborg

Kontaktform

Felter markeret med * er nødvendige at du udfylder