Tekst. Masser af tekst.

SEO-koebenhavn.dk hjalp Christian Hansen fra Middelfart med SEO på hans hjemmeside brubeck.dk

seo case om teksterBrubeck.dk er en dansk afdeling af det polske tøjmærke indenfor sportstøj og lækkert undertøj i merinould, Brubreck. De har vunder masser af priser for deres kvalitet, og da priserne også er små i forhold til succesen, burde det hele blive til en kæmpe succes for Christian.

Problemet var bare at der ikke var nogle der vidste alle de her dejlige ting. Så Christian havde brug for synlighed på nettet, i form af SEO.

Budgettet var lavt, meget lavt, da Christian ikke havde en stor pose investeringspenge han kunne smide i projektet. Så vi startede med et budget til SEO på cirka 3-4000,- kroner per måned. Senere gik vi over til en afregningsmodel med at seo-koebenhavn.dk fik 10% af omsætningen (den slags handler laver vi dog ikke mere her hos os)

Brubeck.dk havde ingen links af værdi, og trods af at Christian allerede havde uploadet flere hundrede produkter, og lavet 50 kategorisider, så rankede han overhovedet ikke, på noget som helst På en søgning som “merino uldundertøj” lå han omkring placering nummer 100 i Google.

Altså solgte han ingenting, på trods af det gode produkt.

Først startede vi med at slette en masse

En af de ting som Google hader mest, udover blackhattere, er såkaldt “tyndt indhold” på en side. Det er en eneste de ting man decideret kan få en straf af Google for. Denne slags straf kaldes en såkaldt “Google Panda” straf, fordi det er en opdatering til Google’s algoritme der af Google selv blev kaldt “Panda”.

google panda updateTyndt indhold er sider uden tekst på. Som sagt havde Brubeck en masse produkter uploadet, men der var ikke nogen tekst med til de produkter (en fejl vi ser på utroligt mange nye webshops). Og så havde Christian som sagt også oprettet cirka 50 kategorisider, også uden indhold på.

Indholdet havde han tænkt sig at tilføje senere.

Problemet var bare, at nu stod der op mod 70 sider, uden tekst på. Og man kan ikke ringe til Google og sige at der kommer tekst på senere.

 

 

Så vi startede med at sætte alle 50 kategorisider på noindex ( det er et stykke kode der fortæller Google at disse sider ikke er klar til indeksering)

Dernæst satte vi os ned og snakkede om hvilke af hans produkter der gav ham den højeste fortjeneste. Resten af produkterne, satte vi også på noindex.

Så fra at starte med at have omkring 70 sider uden indhold på, havde vi nu kun 3 sider. 3 slags underbukser af merinould.

Men de 3 produkter skrev Christian utroligt meget tekst til. Tekst med en masse søgeord relateret til hovedsøgeordet, såkaldte longtail søgeord, og diverse relaterede søgeord.

Husk at han ingen links af værdi havde.

Efter 2 uger gik fra nummer 100 på den søgning, til nummer 3. Dette gav Christian så meget blod på tanden, at han brugte utallige timer på at skrive enorme mængder tekst, til nye produkter, og til kategorierne. Undervejs rådgav han sig med mig.

En lang historie kort, er at Christian gik fra at omsætte for 200,- kr per måned til omkring 40.000,- kr per måned i de bedste måneder ( som var om vinteren når det var koldt, og op til jul). Resten af månederne lå han på omkring 10.000,- kr i omsætning.

Han er ikke blevet mangemillionær på det, men han har fået en god sideindtægt ved siden af fuldtidsjobbet.

Det skal bemærkes at dette “trick” ikke kan bruges i alle brancher, men at det kun er i nogle brancher at meget tekst kan give så voldsom en bonus i søgeresultaterne. Jeg var helt ærligt selv overrasket over den store effekt, da det ikke er noget jeg ser hver dag, selv med samme mængder tekst.

Men det skader jo aldrig at forsøge.

At tilføje relevant og god tekst, baseret på grundig søgeordanalyse, er en del af den form for SEO vi kalder for onpage SEO, som du kan læse mere om her

Hvis du synes at andre kan have gavn af den her case, så link gerne til den fra din egen hjemmeside, eller del den med dit netværk på de sociale medier. Vi er et SEO bureau der lever af at give værdi til andre på nettet, så tak fordi at du læste med.

Har du nogle spørgsmål, så skriv dem i kommentarfeltet her nedenunder.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.